2008-12-27

2009-ųjų rinkos horoskopas astrologams

Nuo seno Lietuvoje laikoma, kad Kalėdos, Kūčių vakaras - pats geriausias metas burtams. Šiuolaikiškai - prognozėms. Metai baigiasi, vakarai ilgi, šalta, laukiama geresnių, šviesesnių dienų. Ir, kaip taisyklė, neilgai trukus ... sulaukiama.

Šiuolaikinė spauda nesnaudžia įtikti vartotojų įpročiams. Prieškalėdinis laikotarpis - pats geriausias metas interviu su profesionaliais pranašais išspausdinti. Tokioje aplinkoje, kai finansų investavimo specialistų prognozės patyrė absoliutų fiasko, o ekonomistai rodo pirštais  į priešingas puses, astrologinės prognozės rodosi ypač moksliškomis ir konkrečiomis. Pažiūrėkim, kas mūsų laukia 2009-siais?

"...planetų išsidėstymas ypatingo pagerėjimo finansų srityje nežada, tačiau šiokio tokio prašviesėjimo galima tikėtis rugpjūtį. Geresnis laikas prognozuojamas 2010 metais." Aha, kelis kartus aš šitą jau skaičiau, prieš pusmetį...
"Kai JAV vyko pastarieji prezidento rinkimai, palankesnė situacija buvo Barackui Obamai (Liūtas) ... Kitų metų pradžioje Obamos laikia didžiulės problemos." Na taip, ar kas nors tuo abejoja? Metų pradžioje jam teks imtis srėbti Bušo košę. "Situacija tokia nepalanki, kad gali grėsti pavojus prezidento gyvybei arba reputacijai." Kurgi ne? Apie tai jau kelis mėnesius trimituoja viso pasaulio žiniasklaida. Dėl pavojaus gyvybei nepamenu, bet reputacijai - tai kaip ant akmens iškalta!

Nagi, žvilgtelėkim arčiau savęs, kas žadama Lietuvai?
"... Lietuvoje bus palankios sąlygos iškilti charizmatiškai asmenybei, kuri pasirūpins tauta." Kodėl gi ne? Kaip tyčia kitais metais planuojami prezidento rinkimai.
"... situacija visiškai nepalanki pokyčiams dėl atominės elektrinės." Logiška. Kada ji buvo palanki, skaičiuojant nuo pat statybos pradžios? O čia dar - rašytinis įsipareigojimas ES ir LEO skandalas... 

Na, gerai, o kas dar arčiau - asmeninėje srityje?
"Kūčių dieną iki aštuonioliktos valandos laikas labai prastas. ... autoavarijos ... vaišėmis Kūčių stalui pasirūpinkite iš anksto ... galite susižeisti pjaustydami maisto produktus ...". Jei kapa metų iš eilės prieš Kūčias apimdavo prieššventinė psichozė, tai turėtų pasikartoti ir šiemet, ar ne? 
"... seksis tiems, kurie nebijo naujovių, nesilaiko įsikibę atgyvenų ...". Taip pat sutinku visu 100%. Ko atgyvenusio beįsikibsi krizės metu?

Skaitau gausybę 2009-ųjų metų horoskopų, pranašysčių, 90% sutampančių su laikraščių antraštėmis,  ir mastau: vargšai astrologai, jie, ko gero, vieninteliai žmonės, kuriems niekas nepasirūpino sudėlioti pranašystę, nesudarė horoskopo... Kaip jie gyvens ištisus metus? Kuo vadovausis? Reikia taisyti padėtį. Tuo labiau, kad "žaidimo taisykles", kaip matėme, perprasti nesunku. Taigi...

2009-ųjų horoskopas astrologams
  1. Metai bus labai palankūs. Ypatingai seksis tiems astrologams, kurie nežiopsos, o nedvejodami puls realizuoti galimybes.
  2. Visi metai palankūs sutikti naujus, turtingesnius už vidutinius klientus. Bendrai paėmus, rudai-auksinis-žalas Jautis žada būti dosniu nuoširdžiai "ariantiems".
  3. Metų pradžioje garsieji astrologai gali sulaukti ypatingo kliento vizito. Tikimybė labai didelė iki gegužės mėnesio. Turėsite nuostabią progą pasijausti svarbiu, kita vertus žvaigždės sako, kad bus be galo nepalankus metas tuo girtis ar didžiuotis. Gelbės kuklumas, dvasisnis apsivalymas ir profesinės paslapties saugojimo įgūdžiai.
  4. Metas nuo gegužės 17-os iki birželio 21-os - labai rizikingas profesinėms klaidoms. Būkite labai atidūs ir atsargūs su prognozėmis, nes tuo metu net menki netikslumai gali virsti skandalu.
  5. Metų pradžioje ir pabaigoje žmonės bus linkę į kraštutinumus: teirausis kažko pigesnio arba neįprasto, originalesnio. Laimės tie, kas bus lankstesni, mokės keistis, pasiūlys naujovių. 
Garantuoju: visa horoskopo prognozė yra moksliška, paremta tradiciniais rinkodaros dėsniais ir gali būti profesionaliai komentuojama. Dėl išsamių komentarų maloniai prašom parašyti man asmeniškai: pirmiesiems 12-kai astrologų profesinių paslapčių neslėpsiu. Sėkmingų metų ir išsipildančių pranašysčių!

2 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tikrai geras horoskopas astrologams ;-)

Horoskopai rašė...

Labai linksmas horoskopas astrologams :)

Autorystė

© Visos publikavimo teisės priklauso tinklaraščio autoriui nuo pažymėtos publikavimo datos. Norėdami panaudoti bet kurį tekstą arba jo dalį privalote nurodyti šią svetainę-tinklaraštį ir autorių.