2010-01-31

Dar 7-ios supaprastintos taisyklės

Prasidėjus Naujiems metams siūlau "10 paprastų verslo taisyklių rinkoje" sąrašo tęsinį. Šį kartą apsiribosiu septyniomis taisyklėmis.
Darbščių, pastabių ir išradingų nežinomų autorių sukurtos ir subrandintos praktikoje, šios taisyklės lengvina gyvenimą, kuria papročius, ritualus. Galų gale, jas smagu perskaityti kaip šmaikštų pokštą.
  1. Namo ar būsto pirkimo taisyklė. Galite sau leisti įsigyti namą ar butą, kurio vertė yra nuo dviejų iki trijų kartų didesnė už Jūsų metines pajamas.
  2. Gyvybės draudimo taisyklė. Gyvybę drausti reikia penkis kartus didesne už turimas pajamas suma, plius dviguba pajamų suma kiekvienam išlaikytiniui.
  3. Pagrindinis automobilio finansavimo patarimas. Dauguma automobilio pirkėjų dažniausiai ima paskolą daliai automobilio kainos. Gera taisyklė sako, kad automobilio lizingo įmokos neturėtų viršyti 8% Jūsų mėnesio pajamų.
  4. Derybų taisyklė. Aiškiai žinokite, ko norite, ko ne ir KIEK vertinate tuos dalykus, dėl kurių derėsitės.
  5. Našumo taisyklė. Vidutinis darbuotojas produktyviai dirba 6,5 val. iš privalomų 8 val. darbo.
  6. Nekilnojamo turto taisyklė. Kad projektas būtų sėkmingas, pajamos iš naujo statinio nuomos turi sudaryti ne mažiau, kaip 1,2% per mėnesį nuo projekto kainos.
  7. Čerčilio taisyklė. "Jei einate per pragarą, nesustokite".

Mieli ponai ir ponios, linkiu šiemet NESUSTOTI. Jokiu būdu, dėl jokių priežasčių!
TweetIt from HubSpot

Komentarų nėra:

Autorystė

© Visos publikavimo teisės priklauso tinklaraščio autoriui nuo pažymėtos publikavimo datos. Norėdami panaudoti bet kurį tekstą arba jo dalį privalote nurodyti šią svetainę-tinklaraštį ir autorių.